Blogi / Ajankohtainen

ALISAN KORONATIEDOTE

Rakkaat ystävämme,

koronavirustilanteesta johtuen ALISA-projektin kasvokkain tapahtuva toiminta jää tauolle 13.4. saakka. Ryhmätoiminnoista joudumme valitettavasti perumaan 21.3. Lasten päivän sekä 4.4. Nuorten päivän. Yksilöohjaustapaamiset pyritään järjestämään puhelimitse tai muulla tavoin etänä. Jos sinulla on sovittu aika, työntekijämme on sinuun yhteydessä.

Tilanne koskettaa nyt meitä kaikkia ja on monella tapaa kurja. Nyt onkin tärkeää, ettei kukaan jää tilanteessa yksin. Me olemme täällä edelleen, tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse. Pyrimme myös luomaan poisjääneille toiminnoille vastineeksi etänä tapahtuvaa tukea.

ALISA-nuorten chat jatkaa normaalisti maanantaisin klo 17-19, jonka lisäksi chat toimintaa lisätään. Nuorille tarjotaan myös etänä tapahtuvaa ryhmämuotoista toimintaa, näistä tiedotamme myöhemmin tällä viikolla.

Vanhemmille tarkoitettu nettivalmennus alkaa 6.4. Lisätiedot ja ilmoittautuminen tästä.

Älä jää yksin, sillä et ole yksin <3

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry