Me

Työskentelemme Joensuun seudun omaishoitajat ry:ssä ja tavoitteenamme on ALISAn myötä tehdä Pohjois-Karjalasta ensimmäinen maakunta, jossa sairauden kohdatessa koko perhe saa tarvitsemansa avun ja tuen. Teemme työtä suurella sydämellä ja ilolla, olemme asiantuntevia ja kaiken lisäksi vielä ihan mukavia ihmisiä.

Emmi Halonen

ALISA:ssa Lasten- ja nuortentoiminnan ohjaajana toimiva Emmi on asiakastyön ja ohjauksen ammattilainen, joka on toiminut lapsiperheiden parissa järjestötasolla, yksityisellä sekä kunnallisella puolella. Hän on helpostilähestyttävä ja innostava kanssakulkija, joka on tasavertainen kohtaamiensa ihmisten kanssa. Pienen lapsen äitinä Emmille on tuttua arjen monimuotoisuus onnistumisineen ja haasteineen ja hänen on helppoa ymmärtää erilaisia elämäntilanteita.

Koulutukseltaan Emmi on sosionomi, erityisryhmien liikunnanohjaaja sekä koulutettu hieroja. Emmi on toiminut varhaiskasvatuksen opettajana useamman vuoden ajan. Hänellä on myös kokemusta telinevoimistelun ja satujumpan ohjaamisesta. Nuorempana omaa tietä etsiessään hän kävi myös talouskoulun! Vapaa-ajallaan Emmi liikkuu monipuolisesti niin crossfitin, joogan kuin retkeilynkin merkeissä. Emmi tykkää myös rauhoittua mökillään luonnon keskellä.

ALISA-toiminnassa Emmi toimii lasten ja nuorten kanssa yksilöohjaajana. Tämän lisäksi hän järjestää heille lasten- ja nuorten päiviä & leirejä. Emmi haluaa olla mukana kehittämässä ennaltaehkäiseviä palveluita nuorille hoivaajille. Emmi toivoo voivansa innostaa lapsia ja nuoria löytämään itsestään voimavaroja ja vahvuuksia. Emmin kanssa lapsi ja nuori saa olla oma itsensä.

Voit ottaa Emmiin yhteyttä soittamalla / tekstiviestillä / whatsappissa: 040 687 7235
tai sähköpostitse


Päivi Hassinen

ALISASSA perhetoiminnan vastaavana toimiva Päivi on toiminut monipuolisesti ohjaajana, tuottajana, koordinaattorina ja tapahtumaorganisaattorina niin järjestökentällä kuin myös yksityisellä sektorilla. Hän on toiminut ammattiin opiskelevien nuorten ja heidän perheiden kanssa työskennellessään ohjaajana ja niiltä ajoilta tutuiksi ovat tulleet monenlaiset autisminkirjohaasteet kuin myös erilaiset vammat ja oppimisen hankaluudet. Järjestötoimijana Päivi hyppää usein kehittäjän saappaisiin, ja ratkaisukeskeisyys näkyy työn teossa vahvasti.

Päivi on koulutukseltaan yhteisöpedagogi (AMK), mikä näkyy hänen tavassaan toimia erityisesti ryhmien kanssa. Päiville tärkeitä ryhmätoiminnan elementtejä ovat yhteisöllisyys, osallisuus, oman toimijuuden vahvistaminen ja hyvän huomaaminen yhteisössä. Vahvuusajattelu ja motivaation hakeminen kiinnostuksen kohteista toimivat tärkeänä pohjana kaikessa kohtaamisessa. Vapaa-ajalla Päivi retkeilee yhdessä perheen kanssa sekä palautuu arjen solmuista monipuolisesti musiikin kuten kuorolaulun parissa.

ALISA-toiminnassa Päivi haluaa olla mukana kehittämässä nuorten hoivaajien perheiden tukemista. Päivin työnkuvaan kuuluu tiedon jakamisen lisäksi perheiden parissa puuhaaminen jutteluhetkien ja tapahtumien järjestämisen merkeissä. Päivi keskustelee mielellään vanhempien kanssa lapsista ja vanhemmuudesta. Hän haluaa auttaa perheitä löytämään iloa ja voimavaroja sekä huomaamaan hyvän haasteiden keskellä!

Voit ottaa Päiviin yhteyttä soittamalla / tekstiviestillä / whatsappissa: 040 6885385
tai sähköpostitseYHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry