ME

Olemme Anne ja Kirsi, naiset ALISA-projektin takana. Työskentelemme Joensuun seudun omaishoitajat ry:ssä ja tavoitteenamme on ALISAn myötä tehdä Pohjois-Karjalasta ensimmäinen maakunta, jossa sairauden kohdatessa koko perhe saa tarvitsemansa avun ja tuen. Teemme työtämme suurella sydämellä ja intohimolla, olemme asiantuntevia ja kaiken lisäksi vielä ihan mukavia ihmisiä.

Kirsi Hokkila

Projektipäällikkönä toimiva Kirsi on entinen nuori hoivaaja. Idea ALISA-projektista on alunperin saanut syntynyt hänen kokemuksistaan. Hän on kouluttautunut kokemusasiantuntijaksi ja tehnyt paljon töitä nuorten hoivaajien asian esiinnostamiseksi paikallisesti ja valtakunnallisesti. Tämän lisäksi hän kuuluu eurooppalaisten omaishoitajajärjestöjen kattojärjestö EuroCarersin Young Carers-työryhmään, johon kuuluu entisiä nuoria hoivaajia ympäri Eurooppaa, ja he työskentelevät yhdessä euroopanlaajuisen tietoisuuden lisäämiseksi aiheesta.

Kirsi on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja tekee ALISAn ohella väitöskirjaansa Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitokselle. Ennen ALISAa hän työskenteli tutkijana yliopistolla erilaisissa projekteissa.

Kirsin suhtautuminen asiaan on sekoitus omaan kokemukseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista käytännön ymmärrystä ja analyyttistä otetta. Kirsi vastaa projektin suurista linjoista. Vaikka hän elää ja hengittää ALISAa ja nuorten hoivaajien asiaa, välillä hän muistaa rentoutua metsässä kahden kääpiömäyräkoiransa kanssa ja joogaten Balilla.

Kirsiin saa ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa sähköpostilla tai puhelimitse 0404818078.

Anne Korppinen

ALISA-projektissa suunnittelijana toimiva Anne on järjestötoimija, joka on kiinnostunut ihan kaikkien lapsiperheiden hyvinvoinnista ja haluaa tukea ajatusta siitä, että kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Kolmen lapsen äitinä Annelle on tuttua lapsiperhearki, ihanana ja myös haastavana elämänvaiheena. Anne ei itse pärjäisi arjessa ilman mummon, papan ja Saarioisten äitien apuna. Vahvana ohjenuorana työssä ja omassa elämässä Annella on ajatus riittävän hyvästä vanhemmuudesta. Täydellinen meistä ei kukaan voi olla.

Nuorten kanssa toimiminen kiinnostaa Annea. Vaikka hän ei aina ihan ymmärrä teinien maailmaa, on hän kovin kiinnostunut siitä, ja haluaa aina kuulla uusimpia juttuja, jos vain joku jaksaa selittää. Annen toiveena olisi yhdessä nuorten kanssa luoda Pohjois-Karjalaan juuri heidän toiveidensa ja tarpeidensa mukaista toimintaa.

Anne on koulutukseltaan yhteisöpedagogi. Hän on hyvin vahvasti käytännön tekijä, hyvä organisoimaan ja laittamaan asiat liikkeelle. Annea kiinnostaa myös maailman muuttaminen ja kehittäminen, siksi hän on päätynyt työn ohella opiskelemaan ja haluaa opintojen kautta ymmärtää keitä nuoret hoivaajat meillä Suomessa ovat ja mitä he yksilöinä kaipaisivat. Työn ja opiskelun ohessa Anne rakastaa ruuanlaittoa ja metsässä liikkumista.

Voit ottaa Annen yhteyttä whatsapissa, soittamalla tai teksiviestillä 0400356656 tai sähköpostilla

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  040 481 8078
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry