Me

Olemme Kirsi, Anne ja Venla, naiset ALISA-projektin takana. Työskentelemme Joensuun seudun omaishoitajat ry:ssä ja tavoitteenamme on ALISAn myötä tehdä Pohjois-Karjalasta ensimmäinen maakunta, jossa sairauden kohdatessa koko perhe saa tarvitsemansa avun ja tuen. Teemme työtämme suurella sydämellä ja intohimolla, olemme asiantuntevia ja kaiken lisäksi vielä ihan mukavia ihmisiä.

Kirsi Hokkila

Projektipäällikkönä toimiva Kirsi on entinen nuori hoivaaja. Idea ALISA-projektista on alunperin saanut syntynyt hänen kokemuksistaan. Hän on kouluttautunut kokemusasiantuntijaksi ja tehnyt paljon töitä nuorten hoivaajien asian esiinnostamiseksi paikallisesti ja valtakunnallisesti. Tämän lisäksi hän kuuluu eurooppalaisten omaishoitajajärjestöjen kattojärjestö EuroCarersin Young Carers-työryhmään, johon kuuluu entisiä nuoria hoivaajia ympäri Eurooppaa, ja he työskentelevät yhdessä euroopanlaajuisen tietoisuuden lisäämiseksi aiheesta.

Kirsi on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri, ja tekee ALISAn ohella väitöskirjaansa Itä-Suomen yliopiston kauppatieteiden laitokselle. Ennen ALISAa hän työskenteli tutkijana yliopistolla erilaisissa projekteissa.

Kirsin suhtautuminen asiaan on sekoitus omaan kokemukseen pohjautuvaa kokonaisvaltaista käytännön ymmärrystä ja analyyttistä otetta. Kirsi vastaa projektin suurista linjoista. Vaikka hän elää ja hengittää ALISAa ja nuorten hoivaajien asiaa, välillä hän muistaa rentoutua metsässä kahden kääpiömäyräkoiransa kanssa ja joogaten Balilla.

Kirsiin saa ottaa yhteyttä asiassa kuin asiassa sähköpostilla tai puhelimitse 0404818078.


Anne Korppinen

ALISA-projektissa suunnittelijana toimiva Anne on järjestötoimija, joka on kiinnostunut ihan kaikkien lapsiperheiden hyvinvoinnista ja haluaa tukea ajatusta siitä, että kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Kolmen lapsen äitinä Annelle on tuttua lapsiperhearki, ihanana ja myös haastavana elämänvaiheena. Anne ei itse pärjäisi arjessa ilman mummon, papan ja Saarioisten äitien apuna. Vahvana ohjenuorana työssä ja omassa elämässä Annella on ajatus riittävän hyvästä vanhemmuudesta. Täydellinen meistä ei kukaan voi olla.

Annelle mukavaa puuhaa on perheiden kanssa toimiminen. Vanhempien kanssa Anne keskustelee mielellään lapsista ja vanhemmuuden herättämistä tunteista.

Anne on koulutukseltaan yhteisöpedagogi. Hän on hyvin vahvasti käytännön tekijä, hyvä organisoimaan ja laittamaan asiat liikkeelle. Annea kiinnostaa myös maailman muuttaminen ja kehittäminen, siksi hän on päätynyt työn ohella opiskelemaan ja haluaa opintojen kautta ymmärtää keitä nuoret hoivaajat meillä Suomessa ovat ja mitä he yksilöinä kaipaisivat. Työn ja opiskelun ohessa Anne rakastaa ruuanlaittoa ja metsässä liikkumista.

Voit ottaa Annen yhteyttä whatsapissa, soittamalla tai tekstiviestillä 0400356656 tai sähköpostilla


Venla Mutanen

Venla toimii ALISAssa lasten ja nuorten toiminnan kehittäjänä. Vaikka omasta nuoruudesta ei niin kovin kauaa aikaa olekaan, huomaa Venla jatkuvasti oppivansa nuorilta uutta tämän päivän erityisyyksistä. Venlan periaate työssään onkin luoda toimintaa nimenomaan yhdessä nuorten kanssa.

Venla on ammateiltaan sosionomi, valokuvaaja ja lähihoitaja. Lisäksi intohimoinen musiikin harrastaminen ja kirjoittaminen kuuluvat hänen elämäänsä niin työssä kuin vapaa-ajalla. Venla tykkää käyttää työmenetelminä kaikkea luovaa osaamistaan ja nauttii erityisen paljon myös uudenlaisten toimintamallien opettelusta ja kehittämisestä.

Venlaa kiinnostaa raja-aitojen rikkominen ja hän haluaakin omalla toiminnallaan vahvistaa yhteistyötä eri toimijoiden välillä. Venlaan sisäänrakennettu halu maailman parantamisesta luo intohimon yhdessä tekemiseen, toinen toisiltaan oppimiseen ja positiivisen ilmapiirin vahvistamiseen. Omaa sisäistä maailmaansa Venla parantaa metsässä sieniä keräämällä, kulttuuria erilaisista tapahtumista ammentamalla ja välillä kotisohvalla hiljaisuudessa istuen, mitään tekemättä.

Venlalle voi soittaa ja laittaa viestiä whatsapissa tai tekstarilla numeroon 0400264220 tai ottaa yhteyttä sähköpostilla .

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  040 481 8078
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry