Blogi / Ajankohtainen

ALISA-toiminta on jälleen käynnistynyt!

ALISA-toiminta on jälleen käynnistynyt!

ALISA-toiminta on
jälleen käynnistynyt! 

ALISA on ollut muutoksien tuulissa. Pysyvän rahoituksen myötä olemme voineet rekrytoida uusia työntekijöitä. Samalla olemme haikein, mutta kiitollisin mielin luovuttaneet uusiin tehtäviin ALISA:n perustajat Kirsi Hokkilan ja Anne Korppisen. Anne tosin jatkaa työtä samassa yhdistyksessä, mutta toisissa tehtävissä. Kiitämme molempia upeasta ja sydämellä tehdystä työstä ALISA-perheiden ja nuorten hoivaajien hyväksi.

Perhetoiminnan vastaavana on aloittanut Katja Vanttaja. Voit lukea lisää Katjasta täältä: http://www.alisaprojekti.fi/tietoa-meista . Pian toivotamme joukkoomme mukaan myös Lasten- ja nuortentoiminnan ohjaajan Emmi Halosen! 

Nyt kevään kuluessa aloitamme uudelleen suositut ALISA-kahvit vanhemmille sekä lasten ja nuorten ALISA-kohtaamiset. Suunnitteilla on myös Perheiden päivä alkukesään! Syksyllä 2022 pääsemme sitten Koko perheiden yökylien, Lasten & Nuorten päivien sekä leirien toiminnan aloitukseen.

Lisäksi jalkaudumme ammattilaisten luokse Haluatko ALISA:n kylään? –kampanjalla. Ammattilaiset voivat olla meihin yhteydessä myös ALISA-konsultoinnin merkeissä.

Kysy lisää, kerro toiveistasi toiminnan suhteen & ota yhteyttä Katjaan! / 040 688 5385

Aurinkoisia päiviä toivotellen
ALISA:n väki


 

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry