LAPSEN PARHAAKSI. YHDESSÄ.

Löydät tältä sivulta tietoa ja työkaluja, jotka auttavat sinua työssäsi kun kohtaat perheitä, joissa vanhempi on sairastunut vakavasti, vammautunut tai hänellä on muu terveydellinen haaste, joka voi vaikuttaa perheen lasten kehitykseen ja hyvinvointiin. Saat tältä sivulta myös tietoa nuorista hoivaajista, joka voi auttaa sinua katsomaan ja ymmärtämään perheen tilannetta lapsen tai nuoren näkökulmasta.

AMMATTILAISEN OPAS SAIRASTUNEIDEN VANHEMPIEN KANSSA TYÖSKENTELYYN

Tutustu tästä ALISA-projektin aikana syntyneeseen oppaaseen sairastuneen vanhemman kanssa työskentelyyn. Materiaalissa tarjotaan ammattilaisille ohjeita siihen, kuinka vanhemmuutta ja lapsen kokemuksia on tarpeenmukaista käsitellä sairaiden vanhempien näkökulmasta sekä kuinka tukea voidaan tarjota yhteistyössä ja moniammatillisesti eri toimijoiden kesken.

Ammattilaisen opas - sairastuneet vanhemmat

AMMATTILAISEN OPAS NUOREN HOIVAAJAN KANSSA TYÖSKENTELYYN

Tutustu tästä ALISA-projektin aikana syntyneeseen oppaaseen nuorten hoivaajien kanssa työskentelyyn. Tähän oppaaseen kerätty tieto on ALISA-projektin tukemien lasten ja nuorten tuottamaa. Oppaassa esitetyt näkökulmat pohjautuvat myös kansainväliseen ja kotimaiseen tutkimukseen aiheesta sekä eri alojen ammattilaisten ja asiantuntijoiden kanssa käytyihin keskusteluihin aiheesta.

Ammattilaisen opas - nuoret hoivaajat

TIETOA JA KOULUTUSTA AMMATTILAISILLE

Sinun kannattaa ehdottomasti tutustua blogiteksteihimme, joissa käsittelemme eri näkökulmista miksi nuorten hoivaajien ja heidän perheidensä tukeminen on niin tärkeää. Lisää tietoa nuorista hoivaajista löydät myös täältä ja voit lukea nuoren hoivaajan tarinan.

Keskustelemme, konsultoimme ja koulutamme mielellämme nuorten hoivaajien ja heidän perheidensä tukemiseen liittyvistä teemoista. Tulevia koulutuksia löydät Siun soten Onni-koulutuskalenterista. Voit myös kutsaua meitä pitämään räätälöityjä koulutuksia eri näkökulmista. Ota yhteyttä!

MATERIAALIPANKKI

Olemme keränneet tälle sivustolle erilaisia projektin aikana kehittämiämme työkaluja ja materiaaleja. Ne ovat vapaasti ladattavissa.

Materiaalipankki

Ole kuulolla ja ota meihin yhteyttä!

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry