ALISA-äitien vertaistukiryhmä

Oliko vanhempasi tai perheenjäsenesi vakavasti sairas lapsuudessasi?
Käyttikö vanhempasi tai perheenjäsenesi nuoruudessasi päihteitä?
Pohditko miten äitiyteesi vaikuttaa kokemuksesi vanhemmuudesta?
Haluaisitko jakaa kokemuksiasi muiden saman kokeneiden äitien kanssa?

ALISA-äitien vertaistukiryhmä on ammatillisesti ohjattu vertaisryhmä äideille, jotka ovat lapsuudessaan tai nuoruudessaan kokeneet kuormitusta perheenjäsenen fyysisen tai psyykkisen sairauden, vamman tai päihdeongelman takia. Ryhmään voi osallistua, jos kuormittava tilanne on jo päättynyt tai se on vielä käynnissä.

Oma lapsuus ja omien vanhempien tavat toimia voivat nousta uudelleen ajatuksiin äidiksi tultaessa, ja saada pohtimaan omia käyttäytymismalleja vanhempana. Näiden asioiden käsitteleminen vertaisten kanssa antaa mahdollisuuden oppia ymmärtämään omia tapoja reagoida ja toimia sekä antaa näkökulmia tasapainoisen vanhemmuuden rakentamiseen. Riittämättömyyden tunne vanhempana, selittämätön väsymyksen ja uupumuksen tunne sekä toimintamallit, jotka itse kokee vääriksi, voivat johtua lapsuuden ja nuoruuden ajan tuetta jääneistä kokemuksista. Ryhmän ohjaamisessa keskitytään voimavarakeskeisyyteen ja positiivisuuteen.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin 22.1. – 9.4. klo 18:00 – 20:00 Joensuun seudun omaishoitajien olohuoneessa osoitteessa Kirkkokatu 16 c 34.

Ryhmään osallistuminen on maksutonta.

Voit ilmoittautua 16.1. mennessä tai kysyä lisää ryhmästä alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä Annen:


p. 0400356656

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä. Me kuuntelemme, tarjoamme sinulle keskusteluapua ja vertaistukea.

*pakollinen kenttä

YHTEYS: Kirkkokatu 16 c 34, 80100 Joensuu
  •  

Toimintaa tukemassa

Veikkaus Kaikille eväät elämään

Yhteistyössä

Siun Sote Pohjois-Karjalan syöpäyhdistys Ookoo Nuorten Joensuu Pohjois-Karjalan mielenterveyden tuki Jangsterit Finfami Pelastakaa Lapset Perheentalo Muistiluotsi Aksoni ry